Home > Failed To > Failed To Load Resources From Resource File Check Setup

Failed To Load Resources From Resource File Check Setup

Find all posts by rodgerc #5 03-21-2008, 01:57 AM vinpug Member Join Date: Nov 2005 Posts: 11 Error after setup. One particular user started getting this error out of the blue, and it couldn't be traced to any particular event or place in code. I don't know what it could be Wednesday, February 08, 2006 6:38 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Same problem here. It was working fine. Check This Out

Thanx. Thank you for your feedback! Note: You will need to re-enter the company name and address in Point by selecting Utilities > Company Defaults > Company Information, from the menu bar. Sometimes, the production serverwould close down its application pool, sometimes not.

The actual Microsoft term is Least-privilege User Account (LUA). Create a SymAccount now!' "Failed to load resources from resource file. I started looking at all the other modules and everything started working when I deleted the AV Calendar module. The cursor should turn into a wait cursor while it is doing the reschedule, so if it turns back into a regular cursor, then it should be done.

  • I've seen posts out there with solutions ranging from: null objects being accessed (in a try catch block) Unloading of AppDomains with a locked thread.What to do now....go though the entire
  • If the client admin account is a member of either of the groups, it will cause an infinite loop that eventually errors out.
  • it was a bad memory module.   Through trial and error in swapping out memory modules ...

The time now is 02:34 PM. Privacy statement Downloads and tools Windows 10 dev tools Visual Studio Windows SDK Windows Store badges Essentials API reference (Windows apps) API reference (desktop apps) Code samples How-to guides (Windows apps) Also, it does not happen on development machine, it only happens on client PCs. The following information is part of the event: .NET Runtime version 1.1.4322.2300- Setup Error: Failed to load resources from resource filePlease check your Setup.I checked the worker process and they were

However, it was due to some of my code being infinitely recursive (two events which caused each other to be raised) which eventually caused a stack overflow. The changes made are not saved. I determined that 1 of 4 memory modules was bad.  It caused random applications to close without warning,  at random times.  Sometimes there was no error message,  sometimes with the error Everything else was/is working and this app was working on the internal NIC for quite a while (6months or so).

Contact Us - Effexis Software - Archive - Top Copyright (c) by Effexis Software, LLC. The skin was working on another site with all the same modules except for two. The local computer may not have the necessary registry information or message DLL files to display messages from a remote computer. Any post that looks like trolling / poaching will be removed.

If it's the case, why notat least raise a meaningful exception that could be catched in a global handler?I haven't found any article in the Microsoft KB related to this problem. Monday, January 09, 2006 3:55 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote I'm having the same problem in Outlook 2003with a thrid party application. No Profanity, Racism, or Prejudice. Ana Thursday, August 21, 2008 Deleting… Approving… Vista is a lot pickier about access rights to folders.

Delete the entire section, including the brackets. http://supportcanonprinter.com/failed-to/failed-to-load-language-from-resources-program-will-exit.html but nothing. Please check your setup"any help? You'll need to look at where and how are your resources are stored/used.Google for "Vista LUA" to see what I mean.

Site Moderators have the final word on approving / removing a thread or post or comment. Also know that something like this could be related to data size, so it may not crop its ugly head until after you've been using a module for a while. There are so many different things this could be. http://supportcanonprinter.com/failed-to/failed-to-load-resources-from-resource-file-web-ripper.html Are the guns on a fighter jet fixed or can they be aimed?

I have a 3rd site that i was developing on the same DNN host with an internal IP and URL (same IP # shared by all three) I tried to activate Next Comment on this article Details Last Modified: 7 Months Ago Last Modified By: calyxwj Type: Point Article not rated yet. Try stackoverflow.com, a worldwide community of great developers asking and answering questions 24 hours a day.

A good article is here: http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163486.aspxI ended up doing a LOT of testing in Vista virtual machines using VMWare, before I got my app to work correctly.

I found that I was able to access all pages except the home page, so the portal was working. Education Services Maximize your product competency and validate technical knowledge to gain the most benefit from your IT investments. If you have a different version of the .NET framework, please uninstall it and install .NET framework 1.1 with service pack 1. The application will hang for a while after clicking save and will shut down.

Related information THIRD PARTY - Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack Historical Number 1027803 Document information More support for: Cognos Controller Controller Software version: Controller (Frango) 8.1MR1 Operating system(s): Windows Reference Options Print Article Comments RSS Export As PDF Enter Email Address... Find all posts by rodgerc #3 08-24-2006, 08:44 AM major_blagger Member Join Date: Jul 2006 Posts: 11 Quote: Originally Posted by rodgerc I can't recall anyone else mentioning navigate here share|improve this answer answered Aug 25 '08 at 15:34 Dillie-O 20.7k1364126 add a comment| up vote 0 down vote Do you get a different error without the ISAPI filter in place?

major_blagger View Public Profile Send a private message to major_blagger Find all posts by major_blagger #4 08-24-2006, 09:06 AM rodgerc Administrator Join Date: Oct 2005 Location: San Diego, Please check your setup." error. I installed SP4 for SQL SERVER 2000 and the problem solved. Browse other questions tagged .net iis or ask your own question.

Tuesday, January 17, 2006 4:24 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Are you sure that there isn't a thrid party application or viewer involved?  Other forums appeared to