Home > Failed To > Failed To Open Cluster Parameters Key

Failed To Open Cluster Parameters Key

On either server. Evict the bad node (SANSRV1)2. Yesterday, the active node started alerting me of the following error: The server was unable to allocate from the system paged pool because the pool was empty. Lee Armstrong replied on 04-Sep-08 03:02 AM On Sep 2, 9:03=A0am, "Edwin vMierlo [MVP]" . have a peek here

I tried to get Dell support to help but they can't figure out why the > > passive can't join the cluster. Is this a rebuild from scratch including O/S or are there any ways round this? The cluster service account (clustersrv) was created some time ago.I followed every step per MS on that one, including the KB you submitted.Ithas worked great since about March, without a single Just curious.Thanks,TexmanPost by Chuck Timon [Microsoft]So, Node 2 is up and running and Node 1 is having this problem. https://social.technet.microsoft.com/Forums/windowsserver/en-US/df43f520-2448-4535-8752-3aad0eca91e3/patched-cluster-node-cannot-rejoin-cluster?forum=winserverClustering

I've got two nodes... Join Now For immediate help use Live now! When I go to the Control Panel, select Add/Remove Programs, Select Add/Remove Windows Components, the Cluster Service isn't listed. This may have happened as aresult of a GPO that was configured.

Quick way to test is to movethe cluster nodes into there own OU in AD and block inheritance. exit code = 5 > > Anyone have any ideas why my passive node cannot communicate with my active > node and join the cluster? Under the HKLM -Cluster -> Nodes there are two KEYS 1 & 2. Run SQL Setup on good NODE (SANSRV2) to verify the removal of the badnode3.

I got cought out on posting such material before with not so good of an outcome!!!!! 0 LVL 22 Overall: Level 22 Windows Server 2003 14 Server Hardware 10 Server one active and > > the other passive. The error log? status 0x80070002.\par 060:07c.07/23[13:31:51.718](207319) WARN Network Name : Unable to read ResourceData parameter, error=2\par 060:07c.07/23[13:31:51.718](207319) WARN Network Name : Unable to read CreatingDC parameter, error=2\par a50:9a0.07/23[13:31:53.640](207321) WARN [FM] FmDeleteResourceType: Resource

The active > node is still up and it's file share resources are all available but I'm > worried that it'll crash soon due to a possible memory leak. > > Eventually clean, and just do few operations, and the shutting down a node. I restarted the Cluster server on the hanging active node. Just need to verify before I tell everyone I haveto bring it down.Thanks,Texman--------------------------------Post by Edwin vMierloerror 1703 is listed in you cluster.log sniplet in previous posting[quoted text clipped - 16 lines]http://www.winserverkb.com/Uwe/Forums.aspx/windows-server-clustering/200608/1Post

asked 2 years ago viewed 927 times active 1 year ago Related 0hyper-v cluster behavior when losing network connectivity7unable to destroy windows 2008 r2 failover cluster after SAN rebuild0Failover Cluster: No http://serverfault.com/questions/657822/windows-cluster-has-lost-or-discarded-the-clusdb Advertisements Latest Threads Modify GPO but option doesn't show cees09 posted Dec 21, 2016 How do I get the disk drive... f40:780.10/30[08:17:50.389](226358) WARN Physical Disk : [DiskArb] Assume ownership of the device. 968:96c.10/30[08:20:45.531](226358) INFO [CS] Cluster Service started - Cluster Node Version 4.3790 968:9e0.10/30[08:20:47.500](226358) WARN [NM] Failed to open cluster parameters I tried to get Dell support to help but they can't figure out why the > > passive can't join the cluster.

Node 1[quoted text clipped - 11 lines]Post by texmansru47Post by texmansru47Texman Chuck Timon [Microsoft] 2006-08-25 19:06:53 UTC PermalinkRaw Message The secure communication setting is probably too high. navigate here I ran the parameter of -NoQuorumLogging on both servers (service was stopped of course), and thesecondary server started no problem, I could not find anything in the logthat differed from earlier Could theItalian guy have processed an eviction, possiblity. Privacy Policy Support Terms of Use

  1. When you loo at the Log On tab for the cluster service...what format isPost by texmansru47 via WinServerKB.comEdwin,[quoted text clipped - 45 lines]Post by texmansru47 via WinServerKB.comPost by texmansru47 via WinServerKB.comhttp://www.winserverkb.com/Uwe/Forums.aspx/windows-server-clustering/200608/1--Message
  2. If I shutdown the online node the node that's booting up will finish booting up and start the cluster services without any problems.
  3. Charles Tolento, Jan 20, 2006 #2 Advertisements ikaikaokaina Guest It's one of the things I checked first.

NO CHANGE Disabled MSDTC (This is setup as a cluster resource) NO CHANGE Once I increased the logging level and generated the logs the only error which I could find was this "ERR IP Address : Unable to open node Similar Threads Physical disks not cluster capable/cluster service not working Lewis C., Mar 4, 2005, in forum: Clustering Replies: 1 Views: 808 Mike Rosado [MSFT] Mar 4, 2005 Win2003 Cluster: Server http://supportcanonprinter.com/failed-to/esxcli-system-module-parameters-list.html Now the old active node is back and is the new passive node. "Charles Tolento" wrote: > net helpmsg 5 = "Access is Denied" > > Check out your cluster service

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.It's easy to join and it's free. if this is what we are looking for.----------------------------------Post by Edwin vMierloTexman,The -noquorumlogging -resetquorumlog -fixquorum are used for troubleshootingpurposes and usually in standalone modeIn this particular instance, please refer to KB 258078 Thanks Edwin vMierlo [MVP] replied on 04-Sep-08 05:29 AM hmm...

Sorry for notclarifying that in my notes.

Total Requested:1; Current enum index:1; Total Enums:4. (hr=0x000001, {05AA0768-5F49-49CD-AFDC-96F9D51802D4}, {00000000-0000-0000-0000-000000000000}, 1, 1, 1), (null) 2008-10-28 13:17:58.771 [WARN] (Server Name): [PC-PreCreate] Majority Node Set: Resource does not want Trying again with default security descriptor. 00008550.000085b8::2008/09/01-14:35:25.197 INFO [API] User granted access using default cluster SD. 00008550.000085b8::2008/09/01-14:35:25.197 INFO [ClMsg] Deleting security contexts for node 2. 00008550.000085b8::2008/09/01-14:35:25.197 INFO [ClMsg] Deleting security contexts The only error I get is the below. The error I get is as follows....

I can also ping the heartbeat interface on the > active node from the passive so I feel network communication is working > properly. > > I ran clussvc -debug and Close Reply To This Thread Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature. Generalization of winding number to higher dimensions more hot questions question feed about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology this contact form I can also ping the heartbeat interface on the > > active node from the passive so I feel network communication is working > > properly. > > > > I

Status 995 \par 060:12c.07/23[13:34:23.593](207371) ERR [RM] LostQuorumResource, cluster service terminated...\par 060:130.07/23[13:34:23.593](207371) WARN Physical Disk : [PnP] RemoveDisk: disk 7d53900c not found or previously removed \par 060:064.07/23[13:34:23.593](207371) INFO Physical Disk

Here are acouple of questions:1. The node basically hangs after this and the resources fail. Solved Microsft Cluster - Resources stuck on online pending - HELP....... Error status = 5\par 060:064.07/23[13:34:23.578](207371) WARN [RM] Going away, Status = 1, Shutdown = 0.\par 060:064.07/23[13:34:23.578](207371) ERR [RM] Active Resource = 00000000\par 060:064.07/23[13:34:23.578](207371) ERR [RM] Resource State is 1, ""\par 060:12c.07/23[13:34:23.593](207371)

Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer? I ran the parameter of - NoQuorumLogging on both servers (service was stopped of course), and the secondary server started no problem, I could not find anything in the log that It could be some sort of network issue, I would check NIC drivers at this point. Here is the log, I have removed any reference to server names, etc.......... 908:948.10/29[22:13:48.750](225936) WARN [JOIN] Attempting join with sponsor 10.10.10.11. 908:948.10/29[22:13:48.921](225936) WARN [ClNet] Tcpip is not bound to adapter 153C8860-8D27-4F45-B5BE-2AEDB5D14508.

fd0:fe8.10/30[10:30:48.453](226543) WARN Network Name : Unable to read ResourceData parameter, error=2 fd0:fe8.10/30[10:30:48.453](226543) WARN Network Name : Unable to read CreatingDC parameter, error=2 fd0:fec.10/30[10:30:48.484](226543) Need to check with Domain Admin. I ran theparameter (-NoQuorumLoggin) only the one time for testing on Node 2. Has Node 1 ever been evicted from the cluster?3.

Total Requested:1; Current enum index:1; Total Enums:4. (hr=0x000001, {05AA0768-5F49-49CD-AFDC-96F9D51802D4}, {00000000-0000-0000-0000-000000000000}, 1, 1, 1), (null) 2008-10-28 13:17:57.759 [WARN] (Server Name): [PC-PreCreate] Disk F:: Resource does not want to exit code = 5 > > > > Anyone have any ideas why my passive node cannot communicate with my active > > node and join the cluster? Edwin vMierlo [MVP] replied on 03-Sep-08 05:24 AM Pretty drastic to rebuild, but if you have to opportunity, do. The error log?

On both I have the following: texas\clustersrv ( this is the domain\theservice ID I created for the cluster service to use instead of \Administrator.I have tried to redo the account, and